PANTS

Gepersonaliseerd voor uw team of bedrijf

Lange winter koersbroek – heren

R173-3P

Deze lange koersbroek met bretellen is binnenin gemoltoneerd, wat wil zeggen dat de stof binnenin na het weven machinaal geruwd werd. Hierdoor zal deze lange koersbroek meer warmte vasthouden, wat hem ideaal maakt voor de koudere dagen. Deze lange koersbroek beschikt over een Antrax zeem en is voorzien van ritsen onderaan zodat je de broek makkelijk aan- en uit kan trekken.

Lange winter koersbroek – dames

R173W-3P

Deze lange koersbroek met bretellen heeft een speciale vrouwensnit en is binnenin gemoltoneerd. Dit wil zeggen dat de stof binnenin na het weven machinaal geruwd werd. Hierdoor zal deze koersbroek meer warmte vasthouden, wat hem ideaal maakt voor de koudere dagen. Deze lange koersbroek beschikt over een Venom zeem zodat u als vrouw comfortabel uw winterse fietstochten kan afwerken. Elke broekspijp is voorzien van een rits zodat de broek makkelijk aan- en uitgetrokken kan worden.

Lange winter koersbroek ZB – dames

R1735W-3P

Deze lange koersbroek zonder bretellen heeft een speciale vrouwensnit en is binnenin gemoltoneerd. Dit wil zeggen dat de stof binnenin na het weven machinaal geruwd werd. Hierdoor zal deze koersbroek meer warmte vasthouden, wat hem ideaal maakt voor de koudere dagen. Deze lange koersbroek beschikt over een Venom zeem zodat u als vrouw comfortabel uw winterse fietstochten kan afwerken. Elke broekspijp is voorzien van een rits zodat de broek makkelijk aan- en uitgetrokken kan worden.

3/4 koersbroek – heren

R153-3P

Deze 3/4 koersbroek met bretellen is de ideale koersbroek voor het tussenseizoen (lente en herfst). De koersbroek is binnenin gemoltoneerd om voldoende warmte vast te houden en beschikt over een Antrax zeem.

3/4 koersbroek – dames

R153W-3P

Deze 3/4 koersbroek met bretellen heeft een speciale vrouwensnit en is de ideale koersbroek voor het tussenseizoen (lente en herfst). De koersbroek is binnenin gemoltoneerd om voldoende warmte vast te houden en beschikt over een Venom zeem dat speciaal ontwikkeld werd voor vrouwelijke fietsers.

3/4 koersbroek ZB – dames

R153W-3P

Deze 3/4 koersbroek zonder bretellen heeft een speciale vrouwensnit en is de ideale koersbroek voor het tussenseizoen (lente en herfst). De koersbroek is binnenin gemoltoneerd om voldoende warmte vast te houden en beschikt over een Venom zeem dat speciaal ontwikkeld werd voor vrouwelijke fietsers.

Vraag een gratis offerte!

Ben je als wielerclub op zoek naar een betrouwbare partner om jouw clubkledij bij te bestellen aan de beste prijs/kwaliteit? Vraag dan gratis een vrijblijvende offerte en laat ons je overtuigen om van Spider King die nieuwe parter te maken!

Vraag een gratis offerte!

Ben je als wielerclub op zoek naar een betrouwbare partner om jouw clubkledij bij te bestellen aan de beste prijs/kwaliteit? Vraag dan gratis een vrijblijvende offerte en laat ons je overtuigen om van Spider King die nieuwe parter te maken!

Bibshorts

Ontdek onze korte koersbroeken met hun comfortabel zeemvel!

Wielertruien

Maak kennis met onze wielertruien met korte en lange mouwen!

Aerosuits

Ontdek ons aerodynamische tweedelig Triathlon of tijdritpak!

Jacks & body's

Maak kennis met onze midseason jacks, windtex en body’s!

Portfolio

Ontdek wie jou voorging!

Portfolio

Ontdek wie jou voorging!

Portfolio

Ontdek wie jou voorging!

@ spiderking.sportswear

Volg ons op Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: There is no connected account for the user 5278949964 Feed will not update.

OP AFSPRAAK

Het vergt enige tijd om ons gamma en alle mogelijkheden voor te stellen. Daarom is het best om een afspraak te maken.

Teams / clubs / verenigingen

Dit kan in onze showroom op elke werkdag van 8u30 tot 19u

CONTACT

Rozebeeksestraat 80,
8860 Lendelede

+32 56 77 44 37

+32 56 77 33 48

info@spiderking.be